Realty House Child
Immobiliaris

Experts en serveis immobiliaris. Compravenda. Lloguers. Comunitats de Propietaris

Administració de Finques

Elaboració de pressupostos anuals de despeses i ingresos necessaris. Planificació de les despeses anuals de la Comunitat i càlcul de les quotes trimestrals per cobrir aquestes despeses.

Oferim els següents serveis per al manteniment dels seus immobles:

  • – Servei de claus: custòdia de claus per a qualsevol gestió necessària. D’aquesta manera si ho desitgen, realitzem periòdicament visites a la seva casa, per comprovar que no hi ha cap desperfecte i, en cas que n’hi hagi, prendre les mesures pertinents.

  • – Realitzem les gestions amb els operaris per a qualsevol incidència (elèctrica, pintura, fusteria, paleta…) que tinguin a la casa.¡

  • – Disposem d’un equip de neteja, per si requereixen dels seus serveis. D’aquesta manera, el seu immoble estarà sempre en les millors condicions abans de la seva arribada per tal que vostè el pugui aprofitar el màxim temps possible.

Apart d’aquests serveis, realitzem tots els tràmits necessaris en relació a les seves propietats immobiliàries. En aquest sentit, ens encarreguem de les tramitacions de cèdules d’habitabilitat, certificat d’eficiència energètica, altes al Cadastre, altes de NIE…

Anducas Associades també oferim assessorament fiscal per a la seva empresa. Ens encarreguem de la realització de nombrosos tràmits burocràtics i d’organització que suposen un gran consum de temps que vostè podrà dedicar plenament al seu negoci o a la seva vida personal. Entre aquests serveis, destaca la gestió sobre els impostos sobre la Renda i patrimoni, declaracions de no residents, declaracions mensuals, trimestrals i resums anuals de l’IVA, impost de societats, declaracions d’ IRPF, altes d’aigua, llum i telèfon, nòmines i butlletins.

Cobrament de Rebuts

Es gestionen el cobrament de les provisions de fons i derrames que la comunitat estableix, mitjançant una tramitació a mida dels propietaris.

Gestió d’Impagats

Anducas Associades gestiona el cobrament de rebuts, actuant individualment per a cada devolució o impagat, realitzem les actuacions legals necessaries per a cada cas.

Gestió de Despeses

Compren tots els serveis de subministres i impostos municipals (IBI, guals,…) que recaiguin en la comunitat de Propietaris.

Reparacions, Obres de Manteniment i Reformes Estructurals

Es sol·liciten i es presenten el pressupostos amb les millors condicions i terminis i amb els industrials més fiables. Assessorament i seguiment de les obres aprovades. Sol·licitut i tràmit de subvencions i avantatges fiscals existents davant els organismes oficials.

Lloguers

La gestió de lloguers es un servei que requereix de responsabilitat i compromís. A Anducas Associades estem acostumats a treballar d’una manera que al’hora de llogar el seu immoble li assegurem la serietet que ens manté al mercat. Oferim la major rendabilitat pel seu immoble. Avaluem l’inquilí segons les seves exigències, sol·licitem una finça que cobreix qualsevol desperfecte produït al seu habitatge.

Compra i Venda d’Immobles

Oferim un servei complet de Compra-Venda de tot tipus d’immobles. Si necessita vendre la seva propietat, no dubti en contractar-ho amb nosaltres. Anducas Associades té solidesa i una llarga experiència en el sector immobiliari.

Assegurançes d’Habitatges

Anducas Associades li ofereix una apmplia oferta de cobertures per a tot tipus de situacions. Podrà assegurar tot allò que ens sol·liciti, i en cas de necessitar-ho, sempre podrà comptar amb l’assessorament dels nostres especialistes.

 

Administració de Finques. Comunitats de Propietaris.

Compra-Venda Immobles. 

Taxacions d’Immobles. 

Lloguers. Certificats d’eficiència energètica.

Cèdul·les d’habitabilitat. Informe tècnic de l’edifici.

Formulari d'inici de sessió

Register Form

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies i avisos legals ACEPTAR

Aviso de cookies