Realty House Child
Jurídics

Oferim als nostres clients un sòlid assessorament legal amb el nostre equip d’advocats i economistes

 

 

Als nostres despatxos esperem que pugui trobar la resposta i solució als seus problemes jurídics, mitjançant la nostra experiència i especialització en l’assessorament de tot tipus de litigis, en totes les àrees del Dret Civil i de família, oferint opcions alternatives si són viables a un procediment judicial llarg i costós, així com en Dret Immobiliari i Urbanisme, realitzant assessorament a empreses i particulars en tot tipus d’implicacions legals en transaccions i promocions immobiliaries, ja sigui de tipus, civil, mercantil, administratives, registrals o contencioses.

 

Dret Civil. Dret Penal. Dret Mercantil. Dret de Família. Separacions. Divorcis. Herències. Accidents. Desnonaments. Reclamacions judicials i extrajudicials. Bancari (Clàusules sòl / IRPH)

 

Formulari d'inici de sessió

Register Form

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies i avisos legals ACEPTAR

Aviso de cookies