Realty House Child
Empreses i Autònoms

Més de 35 anys d’experiència en Assesoria fiscal, laboral, contable, trànsit i assegurances

 

Gestió i Assessoria Integral

Anducas Associades ofereix un servei integral de gestió i assessorament en l’àmbit Fiscal, Comptable, Laboral i Tràmit de Vehicles a empreses, autònoms i particulars.

S’encarrega de confeccionar i presentar les liquidacions de tots els models oficials requerits a la seva empresa, així com els llibres de registre per elaborar tot tipus de declaracions fiscals, les declaracions anuals de l’Impost de la Renda i Patrimoni davant d’Hisenda Pública i totes les gestions referents a la Seguretat Social de treballadors i autònoms, com poden ser altes, empreses, contractes i nòmines.

A les nostres oficines trobarà la solució per a qualsevol tràmit relacionat amb la delegació provincial de Trànsit de Barcelona, com per exemple les transferències de vehicles usats, baixes temporrals, vehicles històrics, renovacions o duplicats de permisos.

També ens encarreguem d’altres temes com són els tràmits d’Obres Públiques i Habitatge entre els quals destaquen les renovacions de targetes de transports, cèdul·les d’habitibilitat o certificats energètics.

L’assessorament en totes les matèries que es derivin de les relacions laborals, mitjançant un equip competent que va incorporant de manera constant la nova normativa per oferir un tracte actual, professional i proper.

Assegurances

Anducas Associades li ofereix una àmplia oferta de cobertures per a tot tipus de béns i situacions. Podrà assegurar tot allò que ens sol·liciti, i en cas de necessitar-ho, sempre podrà comptar amb l’assessorament dels nostres especialistes. Tenim a disposició de tots els nostres clients assegurances personalitzades que cobreixen tots els seus riscs. Plantegem diferents propostes i empreses asseguradores de provada solvència i eficiència en els seus tràmits, perque pugui escollir la millor opció amb el nostre consell professional, que ve avalat per l’experiència que tenim en el sector des de totes les perspectives que aquest genera. Li aconsellarem una assegurança només amb les cobertures que realment necessiti per tal d’abaratir la quota i pagar únicament per allò que sigui necesari.

 

 

Laboral, Fiscal i Comptable. Rendes. Impostos.

Constitució de Societats. Llicències Municipals.

Trànsit. Assegurances.

Formulari d'inici de sessió

Register Form

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies i avisos legals ACEPTAR

Aviso de cookies