Realty House Child
3
3
3
3
3
3
3
3
3

 

A Anducas Associades tenim la clara vocació d’oferir als nostres clients una gestió integral, ràpida, eficaç, personal i específica en tots aquells temes que poden incidir en la vida quotidiana de qualsevol persona, ja siguin temes legals, fiscals o d’administració.
Som una empresa especialitzada en la prestació de serveis d’Administració de Finques, Comunitats de Propietaris, Lloguers, Compravenda d’immobles, Assegurances, Laboral-Fiscal-Comptable, Advocats i Trànsit.
Posem a la seva disposició una experiència de més de 25 anys de serveis, amb un grup de persones especialitzades en constant formació, per tal d’assessorar-lo i oferir-li una garantia de professionalitat.
L’equip humà de la nostra empresa és una peça essencial de la nostra efectivitat. Companyes amb gran experiència i amb passió per la seva professió.
Estem avalats pels nostres clients, per la nostra experiència, serietat i compromís respecte al compliment de les seves necessitats. Els valors que ens caracteritzen són l’alegria, la humilitat, el tracte proper i el caràcter resolutori.
Treballem amb l’objectiu d’anticipar-nos als seus problemes. Invertim en noves tecnologies amb la finalitat de donar-li un servei àgil i ràpid. Innovem per adaptar-nos als canvis constants del mercat.
Si el seu negoci necesita assessors especialitzats, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Sempre ha existit una vocació de donar servei integral als nostres clients, oferint la nostra experiència i dedicació, amb personal d’elevada formació i tracte directe per solucionar les seves necessitats.
Moltes gràcies per confiar en nosaltres.

ANDUCAS ASSOCIADES, S.L.

Equipo Anducas

Qui Som

Formulari d'inici de sessió

Register Form

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies i avisos legals ACEPTAR

Aviso de cookies